Το Hubei προσανατολίζει τη διεθνή εταιρία

Θα είμαστε χαίρω πολύ σε Medica Ταϊλάνδη το 2019 στη Μπανγκόκ. 

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα

Hubei Orient International Corporation

Είμαι Online Chat Now
Κίνα Hubei Orient International Corporation Πιστοποιήσεις
Κίνα Hubei Orient International Corporation Πιστοποιήσεις
Το Hubei προσανατολίζει είναι αξιόπιστος προμηθευτής, είμαστε καλοί συνεργάτες για περισσότερο από 10 έτη.

—— Steven Smith

Καλή ποιότητα, καλύτερη γρήγορη παροχή υπηρεσιών, ανταγωνιστικές τιμές! Εκτιμώμαστε για να συνεργαστούμε με Hubei προσανατολίζουμε την ομάδα.

—— Rachel Benjamin

Το Hubei προσανατολίζει την ομάδα είναι πολύ επαγγελματικός κατασκευαστής, εκτελούν πάντα τις διαταγές μόλις τους υπογράψουν.

—— Fred Kittmer

Hubei Orient International Corporation

1 2 3 4 5 6 7 8
Hubei Orient International Corporation Hubei Orient International Corporation Hubei Orient International Corporation Hubei Orient International Corporation Hubei Orient International Corporation Hubei Orient International Corporation Hubei Orient International Corporation Hubei Orient International Corporation
επισκόπηση επιχείρησης Υποδοχή Centerrview γενικός διευθυντής του γραφείου επισκόπηση γραφείων Αίθουσα Συσκέψεων Εργοστάσιο Επισκόπηση Ραπτομηχανές workshop Μέρος του αρχείου έκθεσης

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : OEM
Αριθμός Υπαλλήλων : 168~232
Ετήσιες πωλήσεις : 25,000,000-35,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2003
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Η ομάδα Hubei TDL, που δημιουργείται το 2003, φιαγμένη από Hubei προσανατολίζει τη διεθνή εταιρία και (Hubei) η Co. προϊόντων υγειών και ασφαλειών ammex-Weida, ΕΠΕ Hubei προσανατολίζει τη διεθνή εταιρία είναι το κεντρικό γραφείο, που είναι υπεύθυνο για τις πωλήσεις, transporation, η υγεία και ασφάλεια εκτελωνισμού κ.λπ. ammex-Weida (Hubei) είναι υπεύθυνη για την παραγωγή. Και οι δύο επιχειρήσεις είναι στον ίδιο νομικό αντιπρόσωπο.

 

Κίνα Hubei Orient International Corporation Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Hubei Orient International Corporation Εταιρικό Προφίλ 1

 

Ειδικευόμαστε κυρίως στα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης. Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα των μίας χρήσης προϊόντων για τις βιομηχανίες ασφάλειας και υγιεινής, καθώς επίσης και τα νοσοκομεία, την υπηρεσία τροφίμων και τις ηλεκτρονικές βιομηχανίες, τα εργαστήρια και τα αποστειρωμένα δωμάτια, κ.λπ. Τα κύρια προϊόντα είναι μίας χρήσης μη υφανθείσες και palstic σειρές, όπως τα bouffant καλύμματα, οι μάσκες προσώπου, οι καλύψεις παπουτσιών, οι καλύψεις μποτών, τα παλτά εργαστηρίων, οι φόρμες, oversleeves, κ.λπ.  Μπορούμε να κάνουμε την επεξεργασία με τα εισαγόμενα υλικά και την επεξεργασία με τα παρεχόμενα υλικά.

 

Κίνα Hubei Orient International Corporation Εταιρικό Προφίλ 2

 

Με πάνω από δέκα έτη περιφερειακής εμπειρίας κατασκευής, προηγμένου εξοπλισμού, από την επιλογή των πρώτων υλών στην επεξεργασία με τα εισαγόμενα υλικά, στη δοκιμή του προϊόντος, μιας σειράς ακριβούς συστήματος διαχείρισης και του καθαρού περιβάλλοντος παραγωγής, μπορούμε να παραγάγουμε οποιεσδήποτε ποσότητες ως ανάγκες σας, να αναπαραγάγουμε το υπάρχον σχέδιο συσκευασίας σας, και να δημιουργήσουμε επίσης ένα σχέδιο συσκευασίας που θα μαρκαρίσει μεμονωμένα το προϊόν της επιχείρησής σας.

 

Κίνα Hubei Orient International Corporation Εταιρικό Προφίλ 3

 

Όλες μας είναι ακριβώς να προσφερθεί σας μια ισχυρή ασπίδα της καλύτερων ποιότητας και της τιμής στη σκληρά ανταγωνιστική αγορά και να επιτευχθεί μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση. Πιστεύουμε το μέλλον της ομάδας ότι Hubei TDL θα είναι λαμπρότερο με την ένωσή σας.

 

Χαιρετίζουμε την επίσκεψή σας οποτεδήποτε!

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hubei Orient International Corporation

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Selena

Τηλ.:: 86-27-85577096/85577097

Φαξ: 86-27-85577101

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς